Autolaadkranen

AUTOLAADKRANEN

Transport van containers (units)

Wilt u een bouwlocatie inrichten met opslagcontainers en units (‘mobile homes’)?
THS Transport beschikt over verschillende gespecialiseerd autolaadkranen die uitermate wendbaar zijn zodat alles op tijd en op de juiste plek komt te staan. Ongeacht of het om een compacte (opslag)container gaat of om een unit van 12 meter. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Transport van dak- en gevelbeplating
Dak- en gevelplaten kunnen afhankelijk van het project flinke lengtes hebben. Als THS transport zijn wij hierin gespecialiseerd en beschikken we over het juiste materiaal zoals; een radiografische bestuurbare, wendbare SEMI oplegger al dan niet uitschuifbaar tot 4,6 meter met een maximum lengte van 21 meter. Net zoals een autolaadkraan met een kraan capaciteit van 105 tonmeter.
Met onze kennis en gespecialiseerd materiaal vervoeren we de dak- en gevelplaten naar elke gewenste locatie.

Transport van hout- en staalconstructies

Met het vervoeren van staal- en houtconstructies naar de gewenste locatie heeft u te maken met behoorlijke afmetingen en gewichten. THS transport verzorgt het complete vervoer van balken, spanten, trappen of bijvoorbeeld een balustrade. Met onze gespecialiseerde opleggers is het mogelijk om hout- en staalconstructies van meer dan 20 meter te vervoeren. Deze opleggers beschikken over radiografische besturing waardoor ze nauwkeurig kunnen manoeuvreren en uw constructie op de juiste plek neerzetten. Neem contact op voor meer informatie.

Bestand 096